BILIUS Watch

BILIUS este producătorul român care are puterea de a scoate din anonimat fiecare persoană căreia îi place să fie unică și care apreciază arta. Producem ceasuri unicat din material lemnos sau alte materiale speciale care reusesc să scoată în evidență unicitatea oferită de natură. Totul a început în anul 2019 din dorința de a crea ceva natural, frumos și unicat care să aducă plus valoare personalității noastre și a celor din jurul nostru.

Echipa noastră este formată din ingineri și designeri iubitori de natură și de frumosul oferit de aceasta. Fiind pasionați de frumos și având ca reper timpul care ne arată întotdeauna cat de relativă poate fi existența acestuia în viața individuală, am ales să producem ceasuri care să demonstreze că indiferent de împrejurări și contraste personale, frumosul poate fi concretizat în ceva care să placă tuturor.

Având în vedere că iubim naturalul, originalul și calitatea, colaborăm cu experți din industria lemnului pentru a ne asigura că ceea ce producem este de calitate și nu contravine principiului pe care ne-am construit afacerea: unicitate și calitate.

Suntem convinși că putem fi exact ceea ce cauți pentru satisfacerea dorinței de a fi unic!

Scroll to Top